KIK VAGYUNK? TANÁCSADÓI SZOFTVER NEMZETKÖZI IACM ALUMNI FRANCHISE

KÉPZÉS COACHING MEDIÁCIÓ TANÁCSADÁS
TERÁPIA
ISKOLÁNKRÓL NEMZETKÖZI TAGSÁG JELENTKEZÉS KAPCSOLAT
ÖNISMERET KÉPZÉS
FŐOLDAL
 
 
 

 

THE RISE OF THE CREATIVE CLASS!

ÖNISMERETI TANÁCSADÓ/TERAPEUTA, ÖNISMERETI ÉS CSAPATÉPÍTŐ CSOPORTTRÉNER KÉPZÉS

"iThinkTank" iCoachBudapest program
ÖNISMERETI TANÁCSADÓ
60 órás képzés, tanácsadói képzettséggel és/vagy gyakorlattal rendelkezőknek ajánlott szakosító képzés
ÖNISMERETI és CSAPATÉPÍTŐ TRÉNER
60 órás képzés. Kezdőknek és gyakorlott trénereknek is ajánlott.

ICF (International Coach Federation) kompetenciákra előírt képzési program. A 2* 60 óra külön-külön is elvégezhető. Budapesten és vidéken. A tanácsadó modul távoktatásban is.

Ára:  150.000 Ft/ 60 órás modulonként+ kedvezmény
Időpontok: Helyszínek és kezdési időpontok
A coach képzés távoktatásban is elérhető személyi mentorral.

Az IACM közös tanúsítványával 2017. januártól.
Mi nem csak tanítjuk, 10 éve csináljuk is. Nemzetközi coach-akkreditációnk van.

Részletes információ: Önismereti képzések oldalán
Jelentkezési űrlap: Önismereti képzések beiratkozás
Tel.: 06 70 6313311
és 06 70 432 44 49


INFÓ  

Frissítettük:
2016-11-01

 


ÖNISMERETI TANÁCSADÓ/TERAPEUTA, ÖNISMERETI ÉS CSAPATÉPÍTŐ CSOPORTTRÉNER

MIÉRT ÉPPEN MI?

KIK VAGYUNK, MIT TUDUNK?

ÖNISMERETI TERAPEUTA ÉS CSOPORTTRÉNER KÉPZÉS ELŐNYEI

LEGYEN ÖNNEK IS SAJÁT ISKOLÁJA! (Oktatási vállakozás ajánlat) ÚJ!

KINEK AJÁNLJUK AZ ÖNISMERETI TERAPEUTA ÉS CSOPORTTRÉNERKÉPZÉST?

ÖNISMERETI TERAPEUTA ÉS CSOPORTTRÉNER KÉPZÉS EREDMÉNYE

ÖNISMERETI TERAPEUTA ÉS CSOPORTTRÉNER TANÚSÍTVÁNY

ÖNISMERETI TERAPEUTA ÉS CSOPORTTRÉNER MODULOK, SZINTEK

ÖNISMERETI TERAPEUTA ÉS CSOPORTTRÉNER ÓRAREND, TANTÁRGYAK

ÖNISMERETI TERAPEUTA ÉS CSOPORTTRÉNER TANÁROK, OKTATÓK

ÖNISMERETI TERAPEUTA ÉS CSOPORTTRÉNER CSOPORTINDÍTÁS

ÖNISMERETI TERAPEUTA ÉS CSOPORTTRÉNER TANFOLYAM HELYE

ÖNISMERETI TERAPEUTA ÉS CSOPORTTRÉNER OKTATÁSI NAPOK

ÖNISMERETI TERAPEUTA ÉS CSOPORTTRÉNER KÉPZÉSI FELTÉTEL, ÉRDEKLŐDÉS, JELENTKEZÉS

ÖNISMERETI TERAPEUTA ÉS CSOPORTTRÉNER KÉPZÉS DÍJA


Képzés előnyei

Az ELTETársadalom- és Szervezetpszichológia Karán végzett 2011. évi felmérés szerint a magyarországi legismertebb 30 life coach közül 7 a Dr. Kollár Coaching Iskolacsoportból került ki!

EGYETEMI TANÁROKKAL ÉS MULTINACIONÁLIS, non-profit, valamint face to face coaching-tanácsadási KÖRNYEZETBEN igazolt gyakorlattal bíró, FOLYAMATOSAN SIKERREL teljesítő, referált COACH-TRÉNEREKKEL tanítunk!

Képzésünk az ICF akkreditációhoz előírt alapképzés teljesítését is biztosítja.
Az International Association of Coaching and Mediation European Chapter (IACM Eu Ch) Magyar Coachszövetség KA által ellenjegyzett magyar és angol nyelvű tanúsítványt is biztosítunk.

Az oktatás során gyakorlási lehetőség.

Saját praxisunkban rögzített eseteinkből video-bemutatót tartunk, amit az órákon közösen megbeszélünk, értelmezünk.

Az International Association of Coaching and Mediation European Chapter (IACM Eu Ch) Magyar Coachszövetség 2008. által ellenjegyzett magyar és angol nyelvű tanúsítványt is biztosítunk.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, akiket érdekel az életvezetési helyzetekben (család, párkapcsolat) és a legkülönbözőbb szerveződésekben (cégek, nagyobb szervezeti egységek) jelentkező konfliktusok, elakadások önismereten alapuló professzionális megoldási módja, szervezetfejlesztési lehetőségek.

Pedagógusoknak, pszichológusoknak, munkapszichológusoknak, felső- és középvezetőknek, jogászoknak, közgazdászoknak, projektmenedzsereknek, coachoknak, üzleti tanácsadóknak, trénereknek... mindazoknak, akik a munkájuk során hasznosítani kívánják az önismeretre épülő fejlesztési eljárásokat és modelleket, valamint azoknak is, akik új szakmát szeretnénk választani, azaz az önismereti (ontological) terapeutaként és csoporttrénerként a tréneri és a tanácsadói munkát hivatásszerűen akarják művelni.

Beiratkozom az önismereti terapeuta / tanácsadó és csoporttréner képzés kurzusra
(vissza az önismereti terapeuta / tanácsadó és csoporttréner képzés ismertetőjlnek tetejére)

A képzés eredménye

Narcissus a mítosz szerint szerelmes lett a patak vízén tükröződő önarcképébe, és belefulladt a patakba, vagyis az önimádatba. Sok szerző egyetért abban, hogy narcisztikus kultúrában élünk, az "önimádat társadalmában". Az önimádat éppen úgy a vesztünket okozhatja, mint az önszeretet hiánya. A kettő közötti egyensúlyban élő emberek közössége az "önismeret társadalmává" válna. A vezetői önismeret tehát tagadhatatlanul fontos. Az "önismeret" szó azonban csak egy halott metafora, melynek életre keltése az egyik legnagyobb kihívás az életben. A képzési programjaink ennek a kihívásnak is megfelelnek. A módszer előfeltevése világos: meg kell tanulnunk olyan önmagunkról szóló (egyszerre szelíd és vad) történeteket alkotni, tervezni (design), amelyek megragadják "tudattalan céljaink, érzéseink és temperamentumunk természetét". Cél, hogy "ismeretlen, vad önmagunkat" olyan ismerőssé tegyük, akinek sorsát nyugodt szívvel (szelíden?) vállaljuk egy életen át. Így lehetünk egyszerre szelíd motorosok és vad orchideák.

Életünk során sokan érezzük úgy, hogy szamártöviseken rágódó fülesek, mindenkitől félő malackák, lóti-futi nyuszik, fékevesztett tigrisek, a "semmi ágán" tollászkodó baglyok, vagy "csekély értelmű" micimackók vagyunk. A különféle személyiség-fejlesztő és vezetői kurzusok a legnagyobb hibát akkor követik el, amikor eltekintenek a fejleszteni kívánt személy lelki alkatától és az ehhez illeszkedő alapvető kompetenciáitól, vagyis mindössze csak attól, hogy a megszerzett ragyogó ismeretek hogyan vonatkoznak éppen őrájuk és miránk.

Ha el szeretnénk adni valamit (a például magunkat), akkor egyik lehetőségünk az, hogy olyan új (akár magánéleti, akár nagyobb szabású) piacokat kreálunk, amelyben például a malackaság (malackodás) nem hiba, hanem vágyott állapot. A másik esély, hogy az IT tigriseiként betörünk a "fülesek" által irányított fejlődő piacokra, a harmadik út, hogy az érett piacokon megváltoztatjuk a fogyasztói szokások szerkezetét, azaz a "mindenki legyen alvás közben is boldog" helyett eladjuk például a "szamártöviseken rágódás melankóliáját", ahogy Walt Disney tette Füles esetében.

Walt Disney rájött, hogy Malacka, Füles, Micimackó és a Nyúl egyaránt eladható szeretetmárkává tehetők, ha a világlátást, életérzést, amelyet képviselnek hitelesen, vonzó módon sikerül kifejezni. Az emberek arra vágynak, hogy új élményeket, új érzéseket éljenek át, azaz olyan esztétikailag megalkotott (virtuális vagy valódi) világokba léphessenek, amelyek kifejezik értékrendjüket, és amelyekhez érzelmileg kötődhetnek. A funkcionális "bolti" tranzakciók helyett befogadni és behatolni akarnak: megtalálni a kalandban a rendet, a rendben a kalandot. Malacka éppen úgy kultuszmárka lett, mint Füles vagy Micimackó!

Hogyan ültethetjük át mindezt a legkülönfélébb szervezetek és szerveződések szintjére? Erre keresünk és adunk választ a képzési programjainkban.

Egy rendszer (bármilyen szervezet: családtól a nagyvállalatokig) változatlanságát, paradox módon, gyakran a benne végbemenő változások idézik elő. Ugyanakkor a változások elmaradása miatt az adott szerveződés összeomolhat, azaz, a benne cselekvő ágensek akaratával szöges ellentétben, megváltozhat.

Az állandóságra való törekvés tehát gyakorta a változás legfőbb motorjává válik. És fordítva is igaz: a rendszeren belüli változtatásokra irányuló szándékok viszont az adott szisztéma változatlanságának, rugalmatlanságának legfőbb okai lehetnek.

Az állandóságra szabott önismeret egy statikus, nem eredményes és nem alkalmas állapot marad mindaddig, amíg nem tanuljuk meg "működés" közben érzékelni a környezetünket, eközben előadódó új és annál is újabb helyzetekhez képest ellenőrizni, értékelni, sőt alakítani a viselkedésünket. Az "Ismerd meg ömagad!" elavult szlogen helyett a " Találd ki önmagad! " XXI. századi üzenetét tűzzük ki a tanfolyam virtuális zászlajára.

Viselkedésmintákat és stratégiákat tanulunk, hogy egyre szélesebb repertoárral lépjünk az információs társadalom csatamezejére.

Célunk olyan szakemberek képzése, akik átlátják az információs társadalom struktúráját és működését, képesek a tanácsot nyújtani és megoldani az egyszerűbb szerveződések szintjén (személy, család) felmerülő problémákat éppúgy, mint az egyéni krízishelyzeteket azáltal, hogy az adaptív viselkedésmintázatok és stratégiákról szóló tudást birtokolják.

Az oktatás során elsajátított kompetenciák alkalmassá teszik a hallgatókat arra, hogy a szerveződések, társadalmi rendszerek minden szintjén hatékonyan avatkozzanak be önismereti (ontological) terapeutaként és szervezeti csoporttrénerként egyaránt.

Beiratkozom az önismereti terapeuta / tanácsadó és csoporttréner képzés kurzusra
(vissza az önismereti terapeuta / tanácsadó és csoporttréner képzés ismertetőjlnek tetejére)

 

A tanfolyamon kiadott tanúsítvány

 • 2 önálló szakmát adunk: önismereti (ontological) terapeuta és csoportténer (külön-külön elvégezhető) .
 • A tanulmányok folytathatók a coach képzés keretében. A coach képzés lényegében 3 egymásra épülő modulból áll (LC1, BC2, MC3 jellel), amelyek külön-külön és párhuzamosan is elvégezhetők, mindegyik önálló képesítést ad.

A képzési díj tartalmazza a tananyag költségét (online letölthető beiratkozás után kapott jelszóval), a tankönyv online verzióját (nyomtatva kedvezményes hallgatói ára a Magyar Coachszövetség támogatásával: 2.900 Ft) konzultációs alkalmakat (EGYÉNI MENTORING TÁMOGATÁST) és a vizsgadíjat is.

Amennyiben az alapvizsgán felül a nemzetközi IACM emeltszintű vizsgáját is le kívánja tenni, úgy az emeltszintű vizsga díja: 30.000 Ft. Az emeltszintű vizsga NEM KÖTELEZŐ, enélkül is biztosítjuk az akkreditált képzés sikeres teljesítéséhez járó tanúsítványt!

Mit nyerhet az emeltszintű vizsgával?

Az emeltszintű vizsgával a nemzetközi IACM is tanúsítja, hogy a képzés és a vizsga lezárásakor magas minőségi követelményeket teljesített, elnyerte az IACM nemzetközi szakmai szövetség Akkreditációs Bizottságának tanácsadói fokozatát is.

Beiratkozom az önismereti terapeuta / tanácsadó és csoporttréner képzés kurzusra
(vissza az önismereti terapeuta / tanácsadó és csoporttréner képzés ismertetőjlnek tetejére)

 

Modulok és a továbbtanulás

1. modul: önismereti (ontological) terapeuta

2. modul: önismereti (ontological) csoporttréner

külön-külön is elvégezhetők.

Az eső modul távoktatásban, e-learning képzés keretében, személyi mentorral is elvégezhető.

KEZDÉSI IDŐPONTOK

Továbbtanulási lehetőség: LC1 és BC2 szinteken (100.000 Ft-ot beszámítunk a tandíjba).

Beiratkozom az önismereti terapeuta / tanácsadó és csoporttréner képzés kurzusra
(vissza az önismereti terapeuta / tanácsadó és csoporttréner képzés ismertetőjlnek tetejére)

 

Kurzus kezdési időpontja és az oktatási napok

KEZDÉSI IDŐPONTOK

Tanítást minden hónap első 3 péntekén vagy szombatján tartjuk, attól függően, Ön melyik csoportba iratkozott be. Szuperintenzív képzés esetén hétfőtől szombatig, minden nap folyik a tanítás a megadott dátumok szerint. Képzési napokon 10-18 óráig tart az oktatás.

A coach képzés távoktatásban is elérhető személyi mentorral.

Vizsga: 12. oktatási napot követő héten pénteken 15-17 óra között. Vizsgagarancia azt jelenti, hogy addig tanítjuk Önt, míg sikeresen le tud vizsgázni.

Gyakorlati jegyek az év közbeni teljesítményeik átlagaként alakul.

Beiratkozom az önismereti terapeuta / tanácsadó és csoporttréner képzés kurzusra
(vissza az önismereti terapeuta / tanácsadó és csoporttréner képzés ismertetőjlnek tetejére)

 

A tanfolyam ára

A két modul együttes ára 300.000 Ft

A modulok külön-külön is elvégezhetők.

Önismereti (ontological) terapeuta: 150.000 Ft -20% kedvezmény Dr. Kollár OkosKedden

Önismereti (ontological) csoportténer: 150.000 Ft -20% kedvezmény Dr. Kollár OkosKedden!

Modulonként 2-2 részletben való kamatmentes részletfizetés lehetséges (Beiratkozáskor, regisztrációhoz: 80.000 Ft, regisztrációs díj a tandíjba beszámít, annak része)

A képzési díj tartalmazza a tananyag költségét (online letölthető beiratkozás után kapott jelszóval), a tankönyv online verzióját (nyomtatva kedvezményes hallgatói ára a Magyar Coachszövetség támogatásával: 2.900 Ft) konzultációs alkalmakat (EGYÉNI MENTORING TÁMOGATÁST) és a vizsgadíjat is.

Amennyiben az alapvizsgán felül a nemzetközi IACM emeltszintű vizsgáját is le kívánja tenni, úgy az emeltszintű vizsga díja: 30.000 Ft. Az emeltszintű vizsga NEM KÖTELEZŐ, enélkül is biztosítjuk az akkreditált képzés sikeres teljesítéséhez járó tanúsítványt!

Mit nyerhet az emeltszintű vizsgával?

Az emeltszintű vizsgával a nemzetközi IACM is tanúsítja, hogy a képzés és a vizsga lezárásakor magas minőségi követelményeket teljesített, elnyerte az IACM nemzetközi szakmai szövetség Akkreditációs Bizottságának tanácsadói fokozatát is.

Amennyiben folytatja a tanulmányait valamelyik coach képzés keretében, 100.000 Ft tandíjkedvezményt biztosítunk.

Beiratkozom az önismereti terapeuta / tanácsadó és csoporttréner képzés kurzusra
(vissza az önismereti terapeuta / tanácsadó és csoporttréner képzés ismertetőjlnek tetejére)

 

Tanfolyam helye

Gyönyörű környezetben, a belváros szívében, a Váci utcában.
1056 Budapest, Nyáry P. u. 4. (Váci utca-Nyári P. u. sarkán, a Szent Mihály templommal szemben)

Kiváló tömegközlekedési lehetőség (Ferenciek terénél)

1075 Budapest, Károly krt. 3/a.

Kiváló tömegközlekedési lehetőség (Astoriától 3 percre, a Dohány utca elején, a Zsinagógánál)

Jó parkolási lehetőség (szombaton ingyenes).

Beiratkozom az önismereti terapeuta / tanácsadó és csoporttréner képzés kurzusra
(vissza az önismereti terapeuta / tanácsadó és csoporttréner képzés ismertetőjlnek tetejére)

 

A jelentkezés feltétele

A képzésben való részvétel feltétele BA, vagy azzal egyenértékű végzettség (egyetemi, főiskolai diploma).

A modulok egyenként elvégezhetők a szakmai vezető egyedi elbírálással kiadható engedélye mellett középfokú végzettség és 5 éves szakmai gyakorlat igazolása esetén is.

Érdeklődni lehet munkaidőben: 06 70 6313311 és 06 70 432 44 49

Beiratkozom az önismereti terapeuta / tanácsadó és csoporttréner képzés kurzusra
(vissza az önismereti terapeuta / tanácsadó és csoporttréner képzés ismertetőjlnek tetejére)

 

Oktatók

EGYETEMI TANÁROKKAL ÉS MULTINACIONÁLIS KÖRNYEZETBEN FOLYAMATOSAN SIKERREL BIZONYÍTOTT COACH-TRÉNEREKKE

 • Dr. Kollár József phd Licentiate MASC IACM - International Association of Coaching and Mediation-, továbbá az IR Minisztériumtól hivatalos Senior fokozatot elnyert mediátor-kiképző tréner, egyetemi tanár (BTK PPKE)

Iskolánk vezetője élt és kutatott a skóciai Eidinbughben.
Bővebb információ róla itt olvasható.
Iskolánk történetével itt várjuk Önt.

 • Dr. Bányai Ferenc phd, akkreditált igazságügyi mediátor, egyetemi tanár (ELTE)

 • Dr. Tőzsér János phd, egyetemi tanár (ELTE), szakmai tanácsadó, meghívott előadó

 • Dr. Kollárné Déri Kriszti, Licentiate MASC IACM - International Association of Coaching and Mediation-, továbbá az IR Minisztériumtól hivatalos Senior fokozatot elnyert mediátor-kiképző tréner , Magyar Coachszövetség KA Kuratóriumi elnöke, non-profit master coach

 • Junior trénerek: Papp Emese végzett coach, doktorandusz-hallgató, Sudár Györgyi végzett coach, pszichológus-hallgató
 • és további meghívott coach-trénerek (pszichológus, szociológus alapképesítéssel)

 

Szakmai vezetőnkről tájékozódhat bővebben Dr. Kollár József phd.
a HR Portálon itt -> és a Wikipédián itt - >

Beiratkozom az önismereti terapeuta / tanácsadó és csoporttréner képzés kurzusra
(vissza az önismereti terapeuta / tanácsadó és csoporttréner képzés ismertetőjlnek tetejére)

 

Oktatott tárgyak

I. Az önismeret szerepe, jelentősége

 • Az önreprezentáció fogalma és csoportgyakorlat
 • Az "önazonosság" fogalma és csoportgyakorlat
 • A külső visszajelzések tetten érése és kezelése: az első benyomás, a kudarc-kezelés (Flores-szabály)
 • Metadesign ("Élvezd az életed!")
 • Önismereti helyzetgyakorlat és esetpéldák

II. Személyiség csoportosítására és adaptív kezelésére alkalmas ontológiák

 • Nárcisztikus ontológiák (9) és kezelésükhöz tartozó konkrét stratégiák
 • 6, folyamatosan betöltendő életszerep (ontológia) és hozzátartozó viselkedésmintázatok, valamint stratégiák
 • 4 fő (holonikus) csoportszerep (hozzátartozó viselkedésmintázatok, valamint stratégiák)
 • Személyes design ("Találd ki önmagad!")
 • Önismereti helyzetgyakorlat és esetpéldák

III. Konfliktuskezelés

 • Kudarcalapú tanulás a gyakorlatban
 • Az önmarcangolás csapdájában
 • Hatásos metaforák a konfliktusok ellebegtetéséhez,
 • Coolhunting a gyakorlatban
 • Önismereti helyzetgyakorlat és esetpéldák

IV. Önismereti eszközök

 • K épességek, konfliktuskezelési sajátosságok, eredményes magatartás-stratégiák
 • A professzionális testbeszéd (non-verbális kommunikáció)
 • A professzionális szóbeszéd (hatásos beszédaktusok a gyakorlatban)
 • Vonzó víziók gyakorlata: Add el önmagad, másokat és a tudásodat!
 • Önismereti helyzetgyakorlat és esetpéldák

V . Meggyőzés vagy manipuláció?

 • Meggyőzés, manipuláció, empátia
 • Motiváció
 • Reframing mint kulcsképesség (mindennapi átkeretezés)
 • Jövőszcenáriók mint hatásos motivációs eszközök készítése a gyakorlatban (konkrét példák és helyzetgyakorlatok)
 • Önismereti helyzetgyakorlat és esetpéldák

VI . Csoportkezelés

 • Egyéni tanulás és a társas facilitáció kapcsolata

 • Csoportdinamika és gyakorlatok

 • Nehéz csoporttagok kezelése

 • Csoportvezető önmotivációja

 • Önismereti helyzetgyakorlat és esetpéldák

Beiratkozom az önismereti terapeuta / tanácsadó és csoporttréner képzés kurzusra
(vissza az önismereti terapeuta / tanácsadó és csoporttréner képzés ismertetőjlnek tetejére)

 

Ajánlásaink

"Kollár József különös nyereség a magyar szellemi életben..."
Prof. Pléh Csaba, akadémikus

"... Déri Krisztina jelentős munkát végzett a (...) szervezeti és vezetési kultúra fejlesztése terén."
Prof. Kálmán Erika, intézetigazgató

"A szakmai minősítéseik is kiválóak. Feltételezésem szerint az intézményben folyó oktatás nemkülönben... biztosíthatom arról, hogy nyomon követem eredményeiket, és fejlődésüket, mert minden tekintetben értéknek tartom azt, amit alkotnak."

Szuhai Nóra Coach

 

Egyéb tanfolyamaink

 

2in1: MESTER LIFE és EGÉSZSÉG COACH (+igazságügyi mediátor)

2in1: MESTER BUSINESS és KARRIER COACH (+igazságügyi mediátor)

MESTER COACH és a COACH KÉPZÉS VEZETŐ TANÁRA/ TRÉNERE ÚJ!

3in1: LIFE és BUSINESS COACH (+igazságügyi mediator)

MESTER COACH

ÖNISMERETI TANÁCSADÓ

ÖNISMERETI és CSAPATÉPÍTŐ TRÉNER

MESTER MEDIÁTOR (+igazságügyi mediátor)

ABDUKTÍV PSZICHOLÓGIAI TANÁCSADÓ/TERAPEUTA

DESIGNGONDOLKODÁS , VEZETŐ TERVEZŐ TANÁCSADÓ

  

 

 

 

 

 

 

IACM
Üzleti Akadémiája
IACM, International Association of Coaching and Mediation
http://www.iacm-info.com/
Dr. Kollár Coaching Iskolacsoport
http://www.szervezetepites.hu
Magyar Coachszövetség 2008.

 

 
»

 

Dr. Kollár Coaching Budapest/Hungary, Rőzse u. 6-8. 4. ép. 41. | Tel.: +36 70 6313311 | Információ az Iskoláról | tanacsadas.terapia@gmail.com  coachkepzes@gmail.com

godaddy tracker

A weboldal megjelenítésével és működésével kapcsolatos kérdéseivel, problémáival forduljon az oldalakat karbantartó webmester-hez.
 shs webdesign www.erelversoft.hu custoMMade by eReLverSoft 2012
 
 

"Coaching a 21. században."

HR Portál

"Az ELTE Társadalom- és Szervezetpszichológia Karán végzett 2011. évi felmérés szerint a magyarországi legismertebb és legnevesebb 60 coach közül 8 a Dr. Kollár Coaching Iskolacsoportból került ki. Ezt az átütő eredményt egyetlen másik iskola sem tudta elérni."

"Kollár József különös nyereség a magyar szellemi életben..."

Prof. Pléh Csaba, akadémikus

""... Déri Krisztina jelentős munkát végzett a (...) szervezeti és vezetési kultúra fejlesztése terén."

Prof. Kálmán Erika, intézetigazgató

"Elgondolkodtat, cselekvésre ösztönöz és új utak kipróbálására indít."

Dr. Rusznák Tamás, az Állami Bankfelügyelet exelnöke, egyetemi oktató, a Dr. Kollár Iskola volt hallgatója

"A szakmai minősítéseik is kiválóak. Feltételezésem szerint az intézményben folyó oktatás nemkülönben...
biztosíthatom arról, hogy nyomon követem eredményeiket, és fejlődésüket, mert minden tekintetben értéknek tartom azt, amit alkotnak."

Szuhai Nóra Coach


 

Coach képzés -Dr Kollár Iskolacsoport

Akkreditált LIFE és BUSINESS COACH, INTERIM MENEDZSER KÉPZÉS- államilag elismert szakmai képzé

 • Felnőttképzés, cselekvésközpontú, szakképzés, tanfolyam, tréning, oktatás, képzés, coach, coachok, coaching, üzleti, business, life, személyi, tanácsadó
 • Akkreditált LIFE és BUSINESS COACH, INTERIM MENEDZSER KÉPZÉS- államilag elismert szakmai képzés, cselekvésközpontú, coach
 • mediátor, mediáció, interim, önismeret
 • Coach képzés, coachképzés, mediátor képzés, mediátorképzés

INTERNATIONAL ASSOCIATION OF COACHING AND MEDIATION, Magyar Coachszövetség KA, Dr.Kollár Coaching Iskolacsoport

 • válás, válság, krízis, per, permegelőzés, vitarendezés, konfliktuskezelés
 • coach, coachee, coachképzés, coach képzés, coaching tanfolyam, szakképzés, posztgraduális képzés, felnőttképzés
 • ontological coaching ontológiai coaching, terapeuta, tréner coaching, bussines coaching

Coach, coachee, coachképzés, coach képzés, coaching tanfolyam, szakképzés, posztgraduális képzés, felnőttképzés

 • mediáció, mediátor, mediátor képzés, büntetőügyi mediáció, családi mediáció
 • tréner képzés, mentális wellness, tanácsadás, tanácsadó
 • üzleti, szupervízió, életvezetési, life, business

Magyar Coachszövetség KA, Dr.Kollár Coaching Iskolacsoport

 • gazdasági, szervezetközi, felsővezetői
 • menedzser, manager, tanácsadás, tanácsadó
 • új innovatív képzési módszer
 • "Learning business by doing business" (Tanuld az üzletet miközben csinálod)
 • szupervízió, konferencia, továbbképzés

Tovább ..

Tovább ..

Kulcsszavak